Karácsony csillaga
Szeretettel üdvözöllek oldalamon! érezd jól magad!
Szeretettel üdvözöllek oldalamon! érezd jól magad!
2013. december 2., hétfő
Karácsonyi kulinaris a Bazilikánál
forrás: innen
Hibiszkuszos forralt bor:
fahéj
szegfűszeg
hibiszkusz
narancs
citrom
piros bors
cukor
2/3 bor
1/3 bor
A recept a VinCE Magazin ajánlásával került a téren kapható bögrék belső falára.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.